Hard-Core-DX.com: �tf-8?q?Postin ihmeitä

�tf-8?q?Postin ihmeitä

Tuesday, March 09 2021


Tarina jatkuu.

Tänään 9.3. oli postilaatikossa 24.2. lähetetty toinen SIM-kortti ja molemmat 3.3. uusintalähetetyt SIMmit. Toista 24.2. lähtenyttä SIM-korttia ei edelleenkään näy.

 

No eipä tuolla mitään väliä enää ole. Ajon eilen 50km lähimpään Telia Shoppiin ja otin sieltä SIM-kortit jotka meni samantien linjalle. Palveluhenkilö ei veloittanut ”kortinvaihdoista” mitään ja hyvitti vielä polttoainekuluina 10e seuraavalle laskulle.

 

Telia 10 pistettä. Posti, ei pisteitä.

 

Peksu

 

Sent from Mail for Windows 10

 

From: Pekka Sorjonen
Sent: maanantai 8. maaliskuuta 2021 8.44
To: Suomalaisten DX-lista
Subject: RE: [DX] Postin ihmeitä

 

Täältä ja samaan asiaan liittyen. Olin/olen vaihtamassa kolmea liittymää Elisalta Telialle kuuluvuuden vuoksi. Postin kauttahan tuo tapahtuu kun uudet SIM-kortit pitää saada ennen kuin ollaan tavoitteessa, että uusi liittymä toimii. No, kaikki piti olla selvää. Sovittiin liittymien vaihtopäiväksi viikko eteenpäin, että varmasti ehtivät uudet SIM-kortit saapua. No tuli vaihtopäivä, kello 17 piti vanhat liittymät katketa ja uudet aktivoitua. Ei ollut uusia SiM kortteja vielä näkynyt. Tuli päiväposti, ei ollut SiMmejä. Ei muuta kuin soittamaan Telialle, että lykätään vaihtoa kun ei ole SiM-kortteja puhelimiin laittaa. Ihmettelivät kovasti Telialla ja tarkistettiin, että kyllä kortit silloin heti matkaan lähtivät. No, sieltä luvattiin laittaa uudet kortit tulemaan ja taas viikon päähän sovittiin vaihtopäivä. No siitä on nyt viikko ja liittymät meni aamulla klo 8 poikki ja uusia SIM-kortteja ei oo näkynyt. Täällä siis on kolme puhelinta pimeänä. Odotellaan postia…

 

Peksu

 

Sent from Mail for Windows 10

 

From: Markku Niiranen
Sent: maanantai 8. maaliskuuta 2021 3.26
To: simo.soininen@pp.inet.fi; Suomalaisten DX-lista
Subject: Re: [DX] Postin ihmeitä

 

Osataan sitä Suomessakin.

Eikä ole ensimmäinen kerta.

Mutta osataan sitä muuallakin.

Vuosia ja vuosikymmeniä sitten tuli postia Nigeriasta.

Postileiman mukaan kirje oli viipynyt matkalla 2 vuotta ja 4kk.

 

MNi

 

su 7. maalisk. 2021 klo 21.46 simo.soininen@pp.inet.fi (simo.soininen@pp.inet.fi) kirjoitti:

Moi;

 

Posti on meille rakas laitos, ainakin ollut ja se on saanut runsain mitoin rahavarojamme.

 

Runsas viikko sitten Kajaanin "posti" eli K-marketin vetoisessa ala-aulassa majaileva apea instituutio soitti, että en ole lunastanut Risto Vähäkainulta tullutta pakettia ja he ovat sitä palauttamassa lähettäjälle. En ollut noterannut kännykkään tullutta ilmoitusta, koska olin jo postista noutanut Riston postittaman WRTH:n mallia 2021. Lähetys oli postitettu 18.12.2020 eli samana päivänä kuin WRTH. Luulin, että kyseessä on aiemman ilmoituksen toisinto, kai vahingossa lähetetty. 

 

Hain paketin; lähettäjä tosiaan Risto Vähäkainu, vastaanottaja SSS. Paketissa oli kaukosäädin, lähettäjän nimestä osoitetarran syrjässä muovisessa paketissa näkyi kirjoitus Mauno H:nen, jonka koko nimi selvisi kun irroitin varovasti tarraa. Vastaanottaja joku henkilö Tampereella. Googlella ja sitten tori-.fi:stä löytyi Mauno ja hänen puhelinnumeronsa, jonne lähetin tekstarin. MH vastasi tuossa tuokiossa, herra Mika K:nen Tamperella oli jo uhkaillut pistää Maunon mustalle listalle petoksesta. Mauno oli ikionnellinen ja toimitin heti kaivatun kalikan Mikalle ja todisteeksi kirjeeseen myös värikopion lähetyksen osoitepuolesta.

 

Soitin postin pääkonttoriin Helsinkiin  ja tovin sain rautalankaa vääntää, että tätä tarinaa olisi uskottu. Luvattiin kiitokseksi postimerkkejä, kun olin nähnyt näin paljon vaivaa asian eteen ja uhrannut postimaksuun vähäisiä varojani peräti 3.50 euroa.

 

Tässäpä sunnuntai-illaksi soma pähkinä purtavaksi, vaihteeksi muutakin kuin idin selvittelyä.

 

Posti kaiketi edelleen tutkii tätä ihmettä. Jostakin siis ilmestyi Maunon pakettiin väärä osoitetarra. Risto Vähäkainu on siihen täysin syytön, mutta oli kaiketi asioinut samana päivänä samassa postitoimistossa.

 

73  SSS

 

 

___________________________________________________________________________________
DX mailing list
DX@hard-core-dx.com
http://montreal.kotalampi.com/mailman/listinfo/dx
_______________________________________________

THE INFORMATION IN THIS ARTICLE IS FREE. It may be copied, distributed
and/or modified under the conditions set down in the Design Science License
published by Michael Stutz at http://www.gnu.org/licenses/dsl.html

 

 


___________________________________________________________________________________
DX mailing list
DX@hard-core-dx.com
http://montreal.kotalampi.com/mailman/listinfo/dx

0 commentshttp://www.hard-core-dx.com/article.php?story=20210309091502333